ERIC HOENS

Oprichter

ONS TEAM


PIT59 is opgericht door Eric Hoens. Eric werkt al meer als 35 jaar als activiteitenbegeleider. Hij heeft binnen verschillende werkvelden met met diverse doelgroepen gewerkt.

Marten Siegers

Activiteitenbegeleider

Marten werkt sinds 2015 bij PIT59. Daarvoor heeft hij 18 jaar gewerkt met jongeren, kinderen en gezinssystemen in de residentiële zorg. 


Salma Hoens

 Activiteitenbegeleider

Salma is sinds 2017 werkzaam binnen PIT59 in de functie van assistent activiteiten begeleider.Aandacht voor de cliënten staat voor haar centraal: individuele gesprekken, een luisterend oor, elkaar zien en horen en kijken naar mogelijkheden. Maar vooral ook de lach en een traan mogen er bij haar zijn. In het werken met mensen ligt haar kracht! Mensen inschatten, dicht bij hun staan en er voor hun zijn geeft haar heel veel voldoening.

Eline is in 2016 bij PIT59 gekomen als stagiaire Sociaal Pedagogisch Werk. In 2017 is ze begonnen als activiteitenbegeleider. 

Eline Hofman

Activiteitenbegeleider


Bé Vogel

Activiteitenbegeleider

Bé is als begeleider op de auto-, motor- en fiets werkplaats begonnen in 2021 bij PIT59. Als werkplaats begeleider in de sociale sector is hij jarenlang actief geweest om mensen met een afstand
tot de arbeidsmarkt te helpen zich te bekwamen en te verbeteren. Dit zowel op het gebied van
vakvaardigheden in auto- en lastechniek, als ook op het sociale vlak.

Ivonne is in 2022 gestart als begeleider, via een vriend werd zij op PIT59 geattendeerd. Ze studeerde in 1999 af aan de academie Minerva in Groningen als Illustrator. Ze is werkzaam als beeldend kunstenaar en maakt beelden en schilderijen met een dierlijk thema, waarbij ze diverse technieken
en materialen gebruikt

Raymond Roebers

Activiteitenbegeleider

Anne Jan is een enthousiaste professional met een passie voor mensen en dagbesteding. Hij gelooft dat het hebben van een zinvolle dagbesteding van groot belang is voor het welzijn van mensen. Met zijn brede expertise op het gebied van autotechniek is Anne Jan in staat om individuele behoeften en interesses te begrijpen en te vertalen naar activiteiten die plezier en voldoening bieden

Ivonne Moorlag

 Activiteitenbegeleider

Bij onze dagbesteding bieden we een breed scala aan diensten aan, waaronder werken met metaal. Raymond biedt een ondersteunende en stimulerende omgeving waarin cliënten hun passie voor metaalbewerking kunnen uitoefenen en tegelijkertijd waardevolle werkervaring kunnen opdoen.

Anne Jan Heerema

Activiteitenbegeleider